31 Augusti.

Nu har jag kommit hem från min semester, Turkiet närmare bestämt! :) 
Haft det superskönt, men det är så härligt att sitta i Linus soffa igen, och jag längtar tills jag får träffa honom. <3
Tycker att alla mobilinlägg är sjukt fula, men så får det vara! ^^ 
Blev ju en del uppdatering iaf, så det känns iaf bra :) 
Slänger in ett kort inlägg här nu, ska snart dra mig in till Linköping för att gå på bio med Challe, Emelie och Susanne :) 
Får hoppas att filmen är bra, men det tror jag nog att den är! :D 
Sen efter filmen lär jag däcka och sova ganska så skönt ^^ 
Denna natt blev utan sömn kan jag lova, men det kommer jag ta ut imorgon då jag sover bort hela dagen istället, hehe! 
Bilder kommer så snart jag redigerat de! 
Och det är inom kort, typ imorgon hoppas jag, måste ju visa min underbara semester för er andra! :) 



Usch, snart dags att åka hem..

Snart är det ju dags att åka hem, Imorgon blir det att åka hem från min mini semester.. Har saknar många vänner, men resan har ändå varit nyttig för mig :) Skönt att komma iväg och tänka på annat, och nu ska vi ta och ta tag i livet på hemma planen också! ^^ gårdagen var mysig som vanligt, har typ shoppat lite mer och så hälsade jag på favoritpojkarna på restaurangen! :) Moustafa och Ismail är två härliga killar, sen fick jag kort på hela gänget, riktigt mysigt gäng på den mysiga restaurangen! :) Bilder kommer senare på pojkarna! ^^ Nu har jag precis ätiti frukost och ska snart gå och ta ett dopp i värmen, och efter det, shopping!! :D Höra senare, puss och kram! :)

Humla och blomma.

Gillar fina macro natur bilder, speciellt på djur. :) 
Det blir så fina om man lyckas få de bra, hehe.
Här är två ganska så nytagna bilder på en humla och dess blomma. :)




Sommar värme :)

Riktigt härlig sommar, nästan för varmt.. :p Har iaf badat idag, och solat lite också för den delen, sen så har jag nu fixat mig för att göra stan igen :) Har lite mer pengar att slösa så kan ju se om man hittar något roligt :) Ska iaf kolla efter fler pandora smycken till armbandet, sen får vi se vad det blir :) Har slösat ganska mycket de senaste dagarna, men har ju ändå bara köpt bra saker, om nu för mycket kläder är bra saker ^^ Saknar vissa vänner också, men snart träffar jag de igen.. <3 hörs mer vid annat tillfälle! Puss och kram! :)

God moorgon :D

Uppe tidigt som vanligt, inte min stil egentligen, men just nu är det faktiskt väldigt skönt att gå upp tidigt :) Idag blir det snart att gå ut och bada lite, varmt och skönt idag :) Sen ikväll blir det shopping som vanligt :) Igår var vi och hälsade på mormor och hennes man Peter, små trevligt :) Träffade även en gamal bekant som jag träffade förra året och han blev paff över att möta mig :p Men trevligt var det! :) Sen blev det att göra sig iordning och gå ut på stan för att äta lite mat.. Hittat en bra och mysig restaurang som har god mat och bra service, så det blir nog att äta där idag igen :) Sen blev det lite shopping, hittade mig ett par skor, en klänning och en tjockare tröja som jag ska ja som höstjacka typ :) Nu blir det frukost för min del, ha en bra lördag :) puss och kram!

En sväng på stan.

Kom precis hem efter en sväng på stan. Där blev det att äta på en mysig restaurang, och såklart shopping! Köpte två smycken till mitt pandora armband, ett linne, en skjorta, en klänning och typ strumpor :) Lite smått och gått alltså :) Nu är det snart sängen, då Jag varit uppe länge och gått hela dagen :) Men men, hoppas ni andra har det bra! Puss och kram!

Ännu en dag.

Idag har vi varit ute och gått en hel del, fikat och bara haft mys :) Snart så ska vi ge oss ut på stan för lite mer shopping, sen får vi se vad som blir av! Kanske blir att gå och möta två kompisar ikväll, men vi får se vad jag orkar med.. Som ni märker är det inte mycket uppdatering, kanske två gånger om jag har tur. Men nu är det dags att röra sig! PUss och kram!

Gammal stil.



Gillar att ta bilder på olika objekt.
Som här ovan, det är en vagna och sen en gummistövel? 
Egentligen blir det ju inga speciella bilder, men ändå så gillar jag det ordentligt! :)
Gör man om de till svart-vita så blir de ännu bättre, eller om man tar de svart-vita direkt, funkar ju det också.

Shopping! :)

Kvällen spenderades på stan, slösade lite pengar och år lite mat :) Köpte ett par jeans, en ful onepeace (stavning) och sen ett armband :) Ska typ gå och lägga mig om ett tag, har ganska ont i fötterna efter dagens tur.. ^^ och imorgon blir det en skönare promenad som kommer va utan skor! Men men, så är det med det.. Ska ta och dra igång lite musik och slappna av, sen blir det att somna sött :) Puss och kram!

Dör snart.

Gud vad varmt det är idag, äntligen lite sommar! :) Ska ta och gå ner och svalka fötterna snart, och ikväll blir det lite shopping! :) Riktigt härlig dag, men inte så märkvärdig direkt.. Det blir ett jätte kort inlägg nu, men det får ni leva med! Hörs mer inom kort! Puss och kram! :)

En ny dag och en ny start.

Hej där! Just nu gör jag inte allt för mycket, har nätt fram till slutmålet vilket känns bra, här ska jag spendera ett par dagar, saknar dock pojken en del! <3  Men men, får ju träffa honom snart igen :) Ska snart ge mig ut för lite luft, och för en ny dag med äventyr! :) Ska ta någon cach här också hade jag tänkt, om jag får tillfälle till det :) Aja, nu är det frukost som gäller!  Hörs igen inom kort, puss och kram :)

Nervöst..

Nu börjar nervositeten komma, men det ska gå så bra så :) Snart är det dags att bege sig vidare, och jag ser fram emot det. :) Hoppas alla andra har en bra dag, och att det är solsken och fint hos Er också.. Känner att det inte kommer bli någon mer uppdatering idag, men jag är snart tillbaka ska ni se! :) Ta väl hand om er, så ses vi snart igen! :) Puss och kram! :)

Äntligen! :D

Sådär, då har man hamnat i Jönköping! Här ska jag in på A6 center och shoppa lite, eller ska rättare sagt hämta ett par linser, då mina gått sönder! :p Men det får funka, sen bär det vidare mot nästa plats.. Sen får vi se vart vi stannar här näst! :) Känns skönt att man nu lämnat Motala, och slipper det ett tag :) Återkommer mer senare! :) Puss och kram!

Tidigt uppe!

Såhär tidigt har jag nog inte varit uppe på länge, och jag är redan ute och far! :) Ska bli en fin dag idag, med nya äventyr! :) Ser fram emot dagens äventyr kan jag lova, hehe. Kommer uppdatera mer under dagens gång, så får ni se vart jag hamnar! Ha en toppen dag så länge! :)

Kalas!

Nu kommer min blogg att bombas med bild inlägg! :) 
För tiden och det funkade ju skitbra, att jag inte tänkt på det tidigare! :) 
Onödigt att skriva om det i ett nytt inlägg, men blev ju så glad! hahah 
Ca 3 inlägg kommer väl komma med bilder emellan åt så håll koll! 



Provar.

Hej hopp! :D 
Ska se hur bra det blir med tidsinställda inlägg, så fixar jag så att bloggen inte ser allt för död ut medans jag är iväg från min Dator! :) 
Så får se om detta kommer upp om ca 4 minuter alltså 18:40! 
Hoppas :D 


Veckans bild, v.34



Jennifer's fina fötter!
Denna bild la jag upp i förre inlägget också, men den är så somrig och fin! :) 
Sandiga fötter, en brygga och sen "havet" som Jennifer kallade det.. 
Så underbar känsla man får utav denna bild, så den får faktiskt bli veckans bild! :) 
Fler fina sommar bilder hoppas jag på att kunna ta nu innan sommaren är slut! 

Bromma, med Jennifer.

Igår var jag ju iväg och träffade Jennifer en sväng, plus hennes släkt! :)
Här är några fina bilder som blev tagna under den stunden jag var där!
Äkta sommar bilder är det! <3









Längtar sååå!

Snart är det dags, och jag längtar så! :D Känns både bra och dåligt, men det är så behövligt! Ska verkligen bli superskönt! :D Inte vara aktiv någon stans, kommer köra bloggen, men ingen kommer ju kunna prata med mig om inte jag hör av mig. Känns bra faktiskt :) Ååh jag längtar så!! :) Kan inte sluta tänka på det, men vad det är vet ju inte många, men det får ni inte reda på ännu heller :) Uppdaterar nog en gång till vid datorn, annars får ni leva med denna fula stil på inlägg! :p Puss och kram!

23 Augusti.

Detta kanske blir mitt sista datainlägg på ett tag här nu, men så får det blir. 
Ska fixa lite här hemma idag, ska ner på stan och lämna saker, sen ska jag träffa Sofie för en promenad och prata. 
Senare kommer även lilla Jennifer förbi och efter det måste jag greja ännu mer! 
Känns som det är mycket nu, men så får det va.. ^
Annars så händer det inte mycket, Linus kommer förbi ikväll också, sen sover han kvar här tills imorgon, ska bli mysigt! :) 
Tänkte slänga in lite bilder senarer om jag hinner, behöver sätta lite fin färg här på bloggen innan den blir bombad av mobilinlägg! ^ hehe 

Aja, nog om det, dags att gå upp ut sängen för att göra lite nytta tror jag.. ^^ 
Hej hopp! 



Godnatt

Inte meningen att det skulle bli så dålig uppdatering! Dagen började med att jag åkte ner till mamma, umgicks lite innan jag senare drog ner till Bromma för att träffa Jennifer och familj :) Så var där nere några timmar, tills Linus skulle komma in till stan. Så vi åkte och käkade lite, sen blev det att ta en cach och bara umgås lite.. Nu ikväll har jag kollat på film efter film på tv:n, inte haft så mycket annat att göra ^^ men nu ska jag sussa lite och smeka kudde! :D Puss och hej!

21 Augusti.

God morgon alla glada, blev nyss väckt av att grannen kom och lämnade lite saker. 
Sen packade han ihop och nu ska han flytta.. =/
Kommer sakna min kära granne! 

Men mer om det någon annan dag eller så, nyss ringde mamma också, så här får man inte sova inte ^
Hon kommer snart och hämtar mig, så ska jag ta och åka ner dit för att fota vovven lite och fixa med datorn! 
Så kommer nog tillbaka hit och ett tag! :) 
Sen får vi se vad som händer mer idag, men vi får se om det är något roligt eller inte.. :) 
Kanske ska säga hej till Jennifer om det går, annars kanske det blir att åka och fota lite åt en kompis och deras jobb! :) 
Så vi får se vad som händer! :)
Dags att gå upp nu, och sen fixa tills mamma kommer! 



Färger.

Ska börja med en ny sak här nu.
Samma sak som alla dagar jag skrivit om, fast nu med en färg och en bild.
Kommer skriva en lista med vilka färger jag ska använda, och den färgen kommer sedan att visas på en bild :) 
  • Röd
  • Grön
  • Gul
  • Blå
  • Orange
  • Rosa
  • Lila
  • Brun
  • Svart
  • Vit
  • Grå
Börjar med dessa färger, sen får vi se vart de leder. :) 
Sen ska jag bara hitta något roligt som passar att fota till varje inlägg. 
Detta kommer ta lite tid innan alla färger är fotade, men det kommer :) 
Har ju fortf inte skrivit klart alla mina dagar, och det började jag på för länge sedan! ^^ :P
Kommer nog bli kanon, får vi hoppas iaf.

20 Augusti.

Hej hopp.
Dagen idag blir att fixa här hemma hos Linus, och just nu så är tvätten igång, så blir att gå ner och hänga upp den strax. 
Kör typ storstädning här idag, mest Linus som fixar, men jag hjälper till lite här och där :) 
Sen i eftermiddag ska vi åka till min Kusin, så att Linus får klippa sig lite, och efter det händer väl inget alls. 
Bara ta det lugnt under helgen, och få lite vettiga saker gjorda. :) 
Skönt att inte behöva planera upp saker att göra..
Men men, uppdaterar mer senare. 
Tvätten kallar! :) 



Färg i det gröna.



Flower, så fint så.
En rosa/lila klick i det gröna, får det att lysa upp extra fint. 
Gillar hur levande bilderna blir då man fotar när det blåser. :)

En tur över bron.

Uppe i Flen var vi ute vid ett av slotten som finns där.
Linus lagade något fel medans jag fotade lite, samtidigt som jag sträckte på benen.
Solen sken lite fint medans jag fotade. :)




Tårar.

Bra start på dagen, tårar i mängder.. 
Bara för att en viss Kristina (Chiz) fick mig att börja gråta! 
Satt och läste hennes blogg, blev både glad och ledsen, vissa sker gjorde till och med ont.. 
(Inlägget hittar ni här)

Jag vet att det aldrig kan bli som förr, men vi var fasen perfekta för varandra och det kommer ingen någonsin att kunna ändra på.. 
Jag mår så bra tillsammans med dig, och då menar jag helt underbart bra. 
Vårat Team kommer alltid vara den bästa, inte ens en kille kommer kunna bli ett bättre team med mig än vad du var! <3

Kristina Persson, du kommer alltid vara min bästa Chiz! 
Saknar dig mer och mer för varjed dags om går..
ÄLSKAR DIG! <3



19 Augusti.

God förmiddag alla glada! :D 
Ny dag, nya möjligheter, så vad händer idag då? 
Jo, snart ska jag upp till Skolan för att träffa min gamla lärare Peter, prata lite skit och fixa skivor som jag och krizze skulle ha efter att vi slutat precis, men det har gått ganska så lååång tid nu, så det är dags att fixa de :P 
Efter det, blir det nog en promenad till stan, för att kolla läget och prata lite jobb! 
Sen tar jag helg och åker hem till Linus i eftermiddag/kväll! :) 
Och vad vi gör, det märks senare.. 
Vet iaf att han ska komma in hit och hämta mig, så ska vi ta en Fredagspizza och ha det mysigt! :) 
Men mer uppdatering kommer om det senare iaf. 
Nu ska jag ta och packa i ordning lite och sen fixa mig för att gå iväg om ett ca två timmar. :) 
Hej hopp så länge! 



Hej hopp!

Ne, nu tar jag nog och säger godnatt! 
Dags att stänga av musiken, tvn och allt annat här på datorn, för att sen krypa ner i sängen och kolla på en film! :) 
Känner att timmarna börjar springa iväg, och det kan ju vara skönt att sova lite små tidigt någon kväll faktiskt.. 
Dagen idag har jag ju ändå spenderats bra, med allt jag gjort. 
Och imorgon är det ju en ny dag, och nya tag, så det kan ju va bra att få lite sömn tills dess! :)
Men det blir nog bra, så hoppas ni sover sött, om inte annat får ni göra det när ni väl ska sova.. 

Slänger in en till söt sommar bild, på min underbara lillebror :) 
Älskar dig snorunge! <3



Udda bilder.

Lite bilder från när min bror fyllde år. 
Spelade kubb med skinande sol, så bilderna blev inte alls så bra..
Ändrade inställning och grejer, men det blev för ljust iaf, så jag orkade inte bry mig.. ^
Kände för att göra något udda, och det slutade såhär :) 





Veckans bild, v.33



Detta blir en bra början på veckans bild.
Denna bild togs den 13/8 då min storebror fyllde år, vilket egentligen inte tillhör denna vecka, men jag måste bara ha denna som en bra start ändå! :) 
Den är så fin, somrig och underbar bara! 
Min lillebror Pontus och storebrors sambo/fästmö Tina! :D 
Blir så glad och lycklig av denna bild! :) 


Livets ord.

Satt nyss och läste lite på Jennifers blogg, ett visst inlägg som ni kommer till här.
Och så pratar vi lite på msn om saker, och jag fick mig en tankeställare via henna.. 

Livet är som ett Schack bräde.. 
Man har ett mål, och det är att vinna precis som man har ett mål, en dröm här i livet? 
Under spelet samt livets gång planerar man olika drag, man tar beslut som man väljer att göra..
Men mitt i allt, kommer det in någon och ändrar dessa vägar, eller så gör motseplaren ett drag som stör mitt egna drag.. 
Och då måste man byta riktning och planera den nya vägen för att nå sitt mål.. 
När man väl är på ny väg och tagit tag i allt, då kommer något annat och ändrar ens riktning igen.. 
Och det är ju så livet är? 
Det blir aldrig som planerat... 

Men jag har börjat leva efter detta:
Igår är historia, morgondagen är framtid, och idag är nu.

Det som hände igår, ska stanna där.
Det som ska hända tar man när det händer, för det är framtid.
Man ska ta vara på det som är i nuet och ta var dag som den kommer..

Man ska ta en dag i taget och se varje dag med nya ögon, och göra det bästa av det! 



18 Augusti.

Kör vi dagens bloggning! 
Har varit lite för osocial här idag känner jag, men ett inlägg kommer nu iaf. :)
Dagen idag har varit upp och ner, men jag har iaf gjort lite nytta här hemma och fixat med en ny bokylla som jag snodde av grannen. :)
Så har gjort i ordning en del, och just nu så känns det bra iaf :)
Men nu ser man hur mycket skit jag verkligen har här hemma, och det verkar som det är dags för en stor städning och slänga saker som jag sparat för länge! ^^
Men men, det kommer väl nästa gång jag ska flytta, men just nu känns allt sjukt bra här hemma iaf, och jag trivs lite bättre! :)
Borta bra men hemma bäst, är det inte så det sägs?

Nu ska jag fortsätta lyssna på gammal skön musik och bara mysa i soffan!
Slänger upp ett par bilder i ett inlägg senare sen, så får vi se om jag skriver något mer idag också :)



Natti natt! :)

Då har jag fixat lite här hemma innan det blev sängen! På jobbet gick det som det gick, och jag har absolut ingen ork till att jobba imorgon :o Men det blir nog bra ändå :) Imorgon ska jag städa här hemma tror jag ^^ Sen träffa lilla Sara en sväng också! :) Och på kvällen blir det jobb. ^^ Men nu blir det film, sen sova! :) Puss och godnatt!

17 Augusti.

Åh vad jag längtar! 
Var bara tvungen att börja med den meningen! :D 
Idag väntas jobb, ska bli slappt och skönt att jobba denna kväll.. 
Känns faktiskt bra, är ju inte allt för lång tid bara 4h, så det går ju fort också! :) 
Och innan jobbet ska jag hem till mamma, umgås lite och bara ta det lugnt.. 
Efter jobbet blir det inte alls lika roligt, för då ska jag hem och börja städa ^
Kan va skönt att ha det fint och fixat tills mini Semestern börjar! :D 
Så jag har att göra både idag och imorgon ^^
Och imorgon ska jag även träffa Sara, ska lämna saker till henne och hämta en sak själv, så vi får passa på att umgås lite innan det är dags att jobba på kvällen igen :)

Har även fixat lite med min mobil, så sitter nu och pillar på den ^
Ska se om man kan göra något snyggt av det hela! :D 
Älskar min bebis mobil! :) 

Ska ta och börja göra mig i ordning lite nu, och packa ner det jag behöver ha med mig hem till lilla Motala idag! 
Uppdaterar mer senare, kanske blir mobil inlägg, annars får ni vänta till sent efter jobbet. ^^ 
Det blir nog bra vilket som :) 





Inte lång tid kvar nu. :D

Snart är det dags för lite semester, ska bli så skönt att inte behöva bryr mig om något på ett par veckor! :D 
Inte på två veckor iaf! 
Så hinla skönt, och då ska jag göra precis det jag känner för, alltså SLAPPA! :D 
Bara ta det lugnt och umgås med familjen! 
Vad som mer händer under min Semester vet några få, och det tänker jag inte skriva ut heller försen jag känner för det! :D 
Men kommer hålla bloggen igång hela tiden iaf, så ingen fara för det! :D 
Fotobloggen kommer dock ligga nere, då jag inte kommer blogga från datorn, utan från mobilen.. 
Men bättre att det blir upplägg här än inte alls, eller hur! :D 

Åh längtar så! 
Jobbar imorgon (Onsdag) och även Torsdag, sen är jag lediiiiig :D 
Så skönt! 



Dag 19, Gamla goda tider.

Gamla goda tider, ja det var tider det..
Har ett par minnen som verkligen är fina, finare än andra faktiskt.. 
Och den gamla goa tiden kommer aldrig bli densamma igen eftersom lilla Chiz har flyttat ! :(
Fast den helgen du var här uppe, den var precis som förr, åh vad jag saknar dig! <3
Sen är ju fler med på det hörnet, som jag saknar att umgås med och så.. 

Men vi kan börja med denna bild:


Linn Nilsson! Min älskade kussin som jag saknar så gud enormt! 
När denna bild togs, hade det varit minst 5år sen vi sågs, och nu sen den där dagen har det gått ca 2 år! 
Tiden går så fort, och vi har svårt att få ihop tiderna så att vi kan ses, men det måste bli av snart! 
Saknar ju henne så mycket, och den gamla goda tiden var mycket bättre, för då bodde hon ju faktiskt här i närheten! 
Tänk om det vore så bra att hon fortf hade bott här! <3

Sen kan vi fortsätta med denna bild:


Sötaste vännerna och sommar! Det är något jag saknar! 
Detta var början av gymnasiet, då jag höll ihop med Simone en del. 
Sen hade jag ju mina andra underbara vänner runt om mig såklart! 
Men just denna bilden väcker så mycket minnen, och härliga känslor och allt! <3
16år och utan problem, så livet ska vara! 
Den gamla goa tiden från gymnasiet saknar jag ganska mycket ibland faktiskt! 

Sen har vi denna underabra puss:


Hanna Åkerberg, Bestis Festis Älska Mer! Det var vi det bebis! <3
Saknar den tiden då vi umgicks var dag, vi gjorde verkligen allt och inget tillsammans! 
Det bästa var att vi visste vart vi hade varandra och häll verkligen ihop, och det är något jag saknar! 
Men nu så har vi inte samma kontakt länge, vilket är synd.. =/
Men vi vet ändå vart vi har varandra, och så har vi ju skaffat oss Pojkar båda två osv, så livet är ju i full fart och då kan man inte vara lika tajta längre. 
Men jag älskar dig ändå min Festis! 

Sist men inte minst, min Fru och Sambo:

Tiden med dig Chiz, kommer jag aldrig kunna få med någon annan!
Det är något som är sant, aldrig kommer jag att få samma kontakt med någon annan som jag hade med dig! 
Vi visste exakt vart vi hade varandra, vi kom och gick hur vi ville hemma och vi var ett riktigt bra Team :D
Du var verkligen den klippa jag kunde luta mig emot då jag hade det jobbigt, vi åkte iväg på våra små resor och bara garvade skiten ut oss.. 
Usch vad jag saknar dig! <3
Alla underbara minne, kommer alltid finnas närmst i mitt hjärta. 
Älskar dig min Bästa Fru och Sambo! <3
Detta är några av mina goaste favoriter från den gamla goda tiden!
Men tiderna förändras och det gör även vi.. 
Men så får det vara. :) 


16 Augusti.

Duktig jag känner mig! :) 
Idag har jag inte gjort något, kanske lite för slappt.. ^
Men jag har ju varit duktig på att blogga och fixa med inläggen och grejer :) 
Har även börjat redigera bilder på ett annat sätt, så nu är de lite rundare i kanten, och det är mycket finare.
Sen ska man bara sätta dit namnet på bilden också, men det har jag inte orkat göra på de senaste bilderan.. ^^ 
Är det någon annan som tagit bilderna så skriver jag ju ändå ut det, annars är ju alla bilder mina bara! :D 

Väntar nu på att Linus ska komma hem, han slutar egentligen kl 16, men han jobba över.. 
Så jag hoppas att han kommer hem snart iaf.. 
Annars så händer väl inte mycket idag, ska väl kanske ta en kort promenad senare men inte mer än så. 
Kanske se någon film också om Linus vill det :) 
Uppdaterar mer senare! 


En bild.



Old stil: Gillar gammal stil på foton, och denna ser faktiskt små gammal ut. :)
Ska förstöka ta lite roligare foton någon dag här, sen får vi se hur det blir med redigeringen! 
Tycker iaf, att det är kul med att man kan göra något roligt med bilderna som man tar :)
Fler bilder kommer nog inom kort!

Autozamm's - Long Days..

Haha, kollar på New Zealands next top model.. 
Och de fick spela in en musikvide till denna låt, och det stämde faktiskt! 
Så här är hela låten med Modellerna i! :) 




Saknar Turkiet!

Sommaren 2010, åkte jag ner till Turkiet med Familjen precis efter Studenten!
Så sjukt härligt och jag längtar tillbaka så! :) 








SAKNAR TURKIET!
Älskar att vara där, favoritställe nr 1 tror jag nästan att det är! 
Har varit där så många gånger och längtar sjukt mycket till nästa gång. 
Så mysigt att bara vara jag, mamma och Lillebror. 
Allt bara flyter på och är så skönt när vi varit där, pontus och jag busar och leker, mamma och jag shoppar tillsammans.. 
Det som saknas är ju storebror för att det ska vara hela familjen, men de minnena finns kvar sen man var liten! :)
Älskar landet! <3

Puss på dig! <3


Det är verkligen kul att umgås med vänner, och speciellt med lilla söta Jennifer!
Nu kanske allt för en gångs skull kan bli lite bättre? 
Det har varit så mycket upp och ner på senaste tiden, men nu tror jag nog allt att vi löser detta helt :)
Vi är ju ändå ganska så lika, och har ju gansak mycket gemensamt!
Och nu vet vi ju hur vi ska vara mot varandra för att det ska funka ännu bättre! :) 
Känns så bra ändå att vi kan umgås som vanligt nu, eller aa vanligt vet jag inte, för vi gör ju en del knasiga saker ändå, hehe :) 

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, men vi kommer iaf att bli bättre vänner igen, superskönt! :) 
Ses snart igen, Puss på dig! <3


Signatur.

Har ju börjat redigera bilderna och sätta dig min namnteckning. 
Skriver numera bara Pernilla Grandin* 
Så gjorde en ny signatur i samma sort, som kommer sättas in efter varje blogginlägg :) 
Känner att jag vill ändra mer och få det nytt och frächt! 
Samt ändrat färgen så den matchar in här! :) 


Hum, ny kategori kanske?

Funderar på att skriva om någor roligt, men vadå? 
Jag kollar ju på så mycket film, så jag kanske ska ta och göra en film recensions kategori? 
Kan ju va kul att skriva vad man tycker och tipsa om bra filmer? :) 
Vore nog något, och då har man iaf något att skriva om! 

Sen funderar jag på Veckans Bild, eller Veckans Låt eller något sådant? 
Eller bara veckans? Sen får man se vad som kommer upp? 

Hum, veckans bild lät ju iaf bra, eftersom foto är något jag gillar så grymt mycket! :) 
Och veckans bild ska ju helst vara någon nytagen bild, men sen kanske det kan bli någon bild som är äldre också.. 
Har ju mina favoriter! :) 

Men det blir nog en bild att börja med iaf! :) 


Dag 18, Gör helst.

Vad jag gör helst? Är inte det uppenbart? ^
FOTOGRAFERING såklart! 
Det är ett måste att göra så mycket jag kan, all tid och när det är fint väder går åt att fota! :)
Så mycket som jag gillar det så är ju klart att man lägger tid på det! 
Läser böcker, bloggar och andra sidor om hur folk fotar. :)
Riktigt roligt faktiskt, sen får man så mycket tips också, så det är bara bra! :) 
Redigerar bilder gör jag också, men inte på så hög nivå, känner att det inte är min grej ännu.. 
Och de flesta bilderna blir faktiskt bra ändå, som de är! :) 

Övrigt förutom foto, så gillar jag att bara ta det lugnt. 
Kolla lite film och tv, sen umgås med Pojkvännen och vännerna. 
Åka på lite utflykter och lite så :) 

Det var väl det jag hade och säga, och så slänger jag ju in en ny bild också såklart! :) 
Riktigt fin sommar bild, på en fin fjärill! :) 



Ny Design.

Håller på och ändrar min design nu.. 
Så den får se ut såhär just nu, vet inte hur jag vill ha den.. 
Men kl är redan 01:30, så jag har fått ide tolka och dålig fantasi helt enkelt! ^^ 
Får fixa den mer imorgon! 


15 Augusti.

Dagen idag kommer väl gå ut på att redigera bilder, inte för roligt i längden, men ändå :)
Kollar lite på film, just nu är det Beck, levande begravd. 
Riktigt bra film faktiskt, men små läskig.. ^^ 
Kollade på Shrek innan det, och efter nu blir det en roligare film igen :) 

Längtar även tills Linus kommer hem idag, så man kan få några kramar och pussar. 
Sen roligare sällskap såklart! :) 

Slänger in lite bilder här sen när de är klara. :) 
Har redan börjat på Fotobloggen.

En bild på mig, som jennifer tog i Torsdags :) 



14 Augusti.

Då var vi hemma och nästan nerbäddade i soffan. 
Ska snart ta och kolla lite film och bara ta det lugnt! :) 
Kände att jag var tvugen och slänga in ett lite snyggare inlägg efter alla från mobilen! ^
Men imorgon kommer det bloggas mycket kan jag lova, ska spendera hela dagen vid datorn! :) 
Har en del bilder att redigera om man säger så :P 
Men men, nu blir det film, slänger in någon random bild också så det ser finare ut! 



Äventyr.

Usch vad trött jag blev nu.. Fick en slapp attack precis.. ^^ Gick upp vid åtta i morse, för att sen åka till Flen med Linus på jobb :) Jag har tagit lite bilder idag, som ni får se senare, på en fin fjärill! :) Så nu är Linus ute och jobbar lite i ett skåp och jag sitter här och spelar lite Words. Ganska så roligt faktiskt :) Snart Glider vi vidare och då blir det lite käk också. Hörs senare! :) puss!

Kvälls bloggning.

Nu är klockan snart kvart i tolv och jag har varit vaken typ för länge idag.. =\ Och det märks på mig och mitt humör! ^^ Jag blir bara tröttare och tröttare, men vill ändå inte sova! Dagen blev inte som jag tänkt mig.. Det blev inget fika med Sofia och kadri, så jag åkte till Linus där vi senare åkte vidare till Motala och två hus :€() Lika go och fin glass här som i Söderköping! Känns as bra :) Nu har vi spelat tv spel hela kvällen, ganska så roligt, men nu börjar jag bli lite för trött :o Skulle Kunna somna här och nu! :p Får köra på bättre uppdatering imorgon, sen om det är via mobilen vet jag inte :p Sov sött, hej då alla! :)

Än så länge.

Sådär, dagen idag har varit slapp.. Vi kom upp hit, spelade lite kubb och sen fikade vi. :) Hampus och mamma grejar med något, Tina och Pontus kör schack (stavning), så jag passar på att blogga lite :) Om en stund blir det nog att åka hemåt igen. Och då ska jag ner till stan för att träffa Sofia och Kadri för en liten fika! :) Härligt! :) Så jag hoppas att vädret är lika fint i Motala som det är här i Örebro! :) Hörs mer senare, puss! :)

Örebro, nu kommer vi! :)

Då var jag på väg till Örebro med familjen. Min storebror fyller nämligen år idag, hela 24år! Nu börjar åldern springa iväg, kommer själv ihåg när vi var små och söta, och min bror jämnt pussade på mig.. Han var så stolt över sin söta lillasyster :) Jag var bara hans, sen när vi blev äldre blev han en bästa vän.. Han skyddade mig i vått och torrt, ingen fick röra och göra illa lillasyster! Nu är vi äldre och han har flyttat ifrån mig, men jag älskar honom lika mycket ändå. :) <3 Så uppdaterar mer på vägen hem igen, puss!

12 Augusti.

Dagen idag har bestått av typ inget alls. ^^ 
Blev att jobba ett par timmar idag också, duktig jag känner mig :) 
Fick ett bio kort med 100kr på och sen tre 10a lotter, som jag vann 20kr på ^^ 
Yeah! :D 

Nu ikväll har jag redigerat lite mer bilder, och sen var jag över hos grannen och hälsade lite :) 
Han har utflyttningsfest så var tvungen att kolla läget en kort sväng. ^^ 
Trevligt :) 

Men nu ligger jag nerbäddad i sängen och har det mysigt med min gosedjurs anka! :) 
Ska fixa lite mer med bilderna, sen blir det lite film och sova! 
Upp tidigt imorgon, örebro! 
Min söta bror fyller ju år, så ska hälsa på lite där! :) 
Aja, dags att fixa lite annat nu! 

En bild från photoshooten vi hade i onsdags :) 



Redigerar bilder.

Håller på och redigerar bilder för fullt nu! 
Känner att det är lika bra att få det gjort, för det tar ganska så lång tid.. 
Jag har hållt på ett par timmar nu, och är fortf inte klar.. 
Inom kort kommer bilderna komma upp här, typ då jag har snabbare internet. ^^ 
Men jag kämpar vidare, så slänger jag upp ett smakrpov här så länge :) 




Jennifer och jag på en Fotorunda.

Har nu slängt upp en ny kategori: Video. 
Där jag kommer lägga upp egen inspelade videos, som den nedan. 
Hehe, jag och jennifer kände att vi ville prata lite om vårat fina ruckel som vi var och fotade i idag. 
Och här är den lilla videon som vi fick till! :P 
Bilder kommer senare.



Bra dag :)

Nu så ligger Jennifer på min axel och har det mysigt efter en rolig dag :) Vi var och fotade i Alvastra idag, riktigt mysigt ställe och bilderna blev kanon :) Kommer snart upp bilder, så fort jag har min dator och har redigerat några av de.. Nu blir det att kolla klart på filmen, sen sova. :)

Niklas Wahlgren - I Natt.

En av mina favoriter som jag glömt bort! 
Men nu har jag hittat den på spotify, så den tjatas ut ganska väl just nu! :)


10 Augusti.

God morgon alla glada! :)
Nu har jag hunnit äta frukost och tagit mig en skön dusch! 
Packat i ordning det jag behöver ha med mig, för dagens äventyr. :)
Så nu är det bara att ta det lugnt tills jag ska med bussen, vilket är om en timme :)

Får hoppas att vädret idag håller sig utan regn, skulle vara superskönt, så man kan fota ordentligt ute. 
Ska bli riktigt roligt, och så får vi hoppas på det bästa :)
Planen idag var att dra sig mot något roligt ställe, något speciellt ställe som man kan fota på och inte bara i skogen hemma eller liknande. :)

Slänger in en fin sommar bild, dock inte världens bästa då det var svårt att få fokus på blomman då det blåste så för jäkligt^
Men den får duga :)



Snabbt kvällsinlägg.

Tänkte att jag skulle uppdaterat när jag åkte till Skavsta förut, men det blev inte så.. Var sjukt seg och hade bara fokus på att hålla mig vaken.. ^^ Resan dit och hem gick bra, och nu är väl de på planet om de inte redan hunnit landa i Spanien! :) Imorgon ska jag upp lagom skapligt, så jag hinner fixa allt innan jag ska iväg :) Blir att åka till lilla Mjölby för att träffa Jennifer och Jossan. Ska bli en rolig Photoshoot Runda imorgon, så jag hoppas vädret håller sig i skinnet, så att det inte regnar! :p Så ser fram emot imorgon vill jag lova! :) Nu ska jag vänta på att lilla söta Linus kommer och lägger sig :) Sov sött! :) puss o kram!

Trött tjej!

Sjukt trött tjej, men det var det värt! :) Hade en grymt rolig kväll igår, så det var verkligen värt att gå till måndagsklubben! :) Träffade Jennifer och hennes vänner där, så det blev att hänga på de, även fler här och där som man kände! Så det var verkligen full fart ute, och super kul som sagt.. Kom hem ganska så sent, och vaknade sjukt tidigt, Där av trött tjej! Men så får det vara, lever ju bara en gång, och kan ju sova ut imorgon istället! :p Dagen idag består av bilåkande, ska till Skavsta och vända! :) Ska köra upp mammas hyres värd dit, så jag ska med och vara sällskap, även köra lite också tror jag :) Kommer uppdatera mer under resans gång, så jag har något att göra istället för att sova ^^ Hej hopp!

Känslor.

Känslorna är upp och ner just nu. 
Du blir bara sötare och sötare, men vågar jag lita på det? 
När jag är dig nära, känns allt bra men jag är ändå rädd.. 
När jag är ifrån dig, känner jag mig osäker på vad som händer.. 

Du kommer alltid att vara den finaste i mitt hjärta oavsätt.. 
Känslor som finns kommer aldrig att försvinna, du betyder verkligen. <3
En tid i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma.. 

Allt kommer att lösa sig, allt kommer att bli bra.. 
Jag tror på dig, och allt mellan oss.. <3




7 Augusti.

Dagen började med städning hemma i lägenheten ^^ 
Suger, men det måste ju göras det också ^^ 
Men med musik funkar allt, så städningen rullade på väldigt bra faktiskt! :) 
Just nu har jag satt mig ner i soffan för att ta det lugnt, redigera bilder och bara slappna av! 
Ska ta och fixa lite gurka och dipp snart också, riktigt gott, sen blir det nog en film på det.. 
Känner mig lite hängig idag, så får väl se hur dagen slutar.. ^^ 
Kommer nog inte röra mig utanför lägenheten iaf :)

Blir lite små uppdateringar här idag skulle jag tro, och på fotobloggen har jag redan börjat uppdatera :) 
Känner mig duktig som håller igång två bloggar, uppdaterar ganska så regelbundet iaf :) 



Äntligen är dagen över..

Dagen idag var varit helt upp och ner.. Har iaf den sötaste pojken som väger upp dagen! <3 Började med en skön sovmorgon, en varm dusch och frukost :) Sen Blev det att redigera Bilder som ni redan har fått se här och på fotobloggen.. Dagen idag skulle ha gått ut på modell för en dag, men det var tydligen för mycket begärt ^^ Alla som jag skulle åkt med förutom Sofia Dissade ^^ Med både det ena och andra som ursäkter ^^ Men men, då vet jag, och nästa gång ska jag bara bry mig om mig själv.. Iaf, så fick Linus mig på bra humör, så vi åkte till Linköping istället för Norrköping och åt, sen åkte vi vidare för att ta en cach i Mjölby! :) Så det blev en mysig sväng med bilen.. <3 Och nu ikväll har vi spelat lite spel, så kände jag att det var dags att krypa ner i sängs. ^^ Så säger god att nu, så hörs vi imorgon! :)

En foto sväng med Annie.

Här är några bilder från svängen med Annie. 
Riktigt roligt att fota med henne faktiskt, och så är hon ju bara för söt!
Klicka gärna in på Fotobloggen för att se fler! :)






Marrep

Här kommer ett underbart foto som Marrep, fotade för ett tag sedan! 
Jag och Sofia var ute och fotade med honom och har nu väntat på fotona! 
Än så länge har jag bara sätt ett foto, och det är detta! :D 
Super fin, enligt mig! :)
Och jag brukar inte direkt gilla att vara med på bild.. ^^ 


Dag 17, Min Stil.

Det var ett tag sedan jag skrev om en dag. 
Och nu har jag bara några dagar kvar, så tänkte slänga in en nu. 
Dag 17, min stil.

Och det finns mycket som är min stil. 
Kläder tex, så går jag oftast i det som är bekvämt och snyggt. 
Det kan vara hipphopp stil, modern stil och bara slappt. 
Så jag passar faktiskt bra i alla stilar. :)

Sen har jag min stil på sätter jag är? 
Mitt egna sätt att vara på. 
Är trött på folk som ljuger och beter sig som skit, så jag kör stilen jag är ärlig, take it or leav it.. 
Vill folk att jag ska ljuga för att det känns bättre så kan de ju glömma de ^^ 
Så jag kör min fina, ärliga stil! :)

Sen finns det mer sätt att ha olika stilar på.. 
Sättet jag skriver här på bloggen? 
Sättet jag gillar att fota på? 

Alla sätt är personliga och de gör oss till just de vi är! :) 

Och så var det med den saken :) 
En till dag att bocka av! ^



<3

Mitt hjärta. 
Det är såhär jag vill ha det, såhär jag vill må.. 
Det är nu det känns som bäst, det är såhär det ska vara. 
Vet inte vad jag skulle göra om allt detta bara brast.. 
Älskar dig mitt hjärat, nu och föralltid! <3

Ville bara säga det. *

Sen spelar sommarens känslor ett spratt, och det gör mig bara ännu gladare.



5 Augusti.

Då har augusti börjat att ta fart, och den har väl börjat som den velat.. 
Men nu verkar det som att det kan bli bättre tider :) 
Gårdagen var riktigt mysig, och idag blev det att ta en lång sovmorgon! 
Riktigt skönt det! 
Så nu har jag typ ätit frukost och kollar lite tv. 
Hunnit med en kort promenad och nu så väntar jag på att Linus ska komma hem :) 
Sen blir det in till Motala för att hämta lite saker, ska sova kvar här i helgen, så får se vad vi hittar på :) 
Imorgon har jag iaf planerat in Modell för en dag! :D 
Så det ska bli riktigt roligt, får vi hoppas! :D 

Nu blir det lite mer tv, så jag skriver mer senare eller så! :) 



Kort och gott.

Lite snabb uppdatering såhär på kvällskvisten. Åkte ju iväg med Linus på jobb förut, mysigt som alltid :) Och efter det åkte vi ut med båten en sväng för att ta oss ett dopp. :) Men det blev inget dopp, utan vi satt och hade det mys och bara pratade, super skönt! Och efter det blev det att ta en glass med hela Linus familj! :) Så nu ska vi ta och bädda ner oss i soffan för att se en film! Ha en skön torsdagskväll! Puss

Ut på äventyr!

Morgonen började med att jag vaknade då Sara skulle upp och iväg. Sen blev det att somna om en stund tills Linus ringde och väckte mig.. Och Gud vad skön sängen var just då, men nej då! Upp och hoppa, så mysa vidare med kudden fick jag inte göra.. ^^ Så nu sitter jag på bussen till Borensberg för att åka på dagens äventyr.. Ska vara ute hela dagen och fara, fota lite och ha det skönt :) Så hoppas på att det blir en bra dag idag.. Uppdattersr mer senare :)

Dagen, Sovdags!

Dagen idag har varit mysig, först marken med Sara och Desse. Sen blev det Sara för hela slanten! :) Vi har haft mys här hemma, städat hela min garderob och bara haft mys! Och innan dess så var vi och kollade på mina kattbebisar som jag är sjukt sugen att hämta hem! Så det blir nog att göra det, inom kort! :) Men iaf, nu på kvällen hoppade adrenalinet igång då vi körde en stor faight med en ap stor spindel! Den höll på att döda både mig och Sara, så vi tillkallade Jörgen men han bangade ur för att han är rädd för spindlar?! Så min psalmbok från konfermationen fick agera spindel fångare! :P Och just nu känns det som det kryper överallt ^^ hörs imorgon, puss o kram

God förmiddag.

Uppe tidigt idag, mår inte allt för bra men det får gå. Munnen värker mer just nu, men det hoppas jag blir bättre under dagen.. Ska snart ner till mamma och kolla läget, hjälpa henne och efter det blir det marken en sväng.. Får se hur länge jag klarar av att vara där, men det ska nog lösa sig.. Behöver äta lite frukost först bara, sen står jag mig ju nästan hela dagen :) Ska även kanske kolla på katter idag också :) Är sjukt sugen, men lite osäker :o Så vi får hoppas att det blir bra till slut :) Aja, dags att röra sig! Hörs :)

Är besviken..

Just nu känner jag mig bara så besviken.. 
Så lurad och bara helt tom.. 
Vet inte vad jag ska säga eller göra, hatar att må såhär... 
Det är väl bara vänta och se? Vad mer kan man göra? 
Jag vill men ändå inte? Jag hatar men ändå älskar? 
Livet är så upp och ner just nu, plus att jag är sjuk! 
Så allt suger verkligen.. =/ 

Vad ska man göra för att kunna må bättre? 
Vad behöver man göra för att du ska förstå? 

Vi får väl se hur det slutar.. 
Får hoppas på det bästa.. 



1 Augusti.

Äntligen har jag internet till min dator! 
Men orkar inte riktigt uppdatera, men så är det när man är i full rulle! :)
Ska ut på måndagsklubben idag och se om det blir lika roligt som förra veckan, vi får hoppas men inte helt hundra ;D 
Ska ta och fixa mig, snart kommer mari och fler, så då blir det att dra vidare. ^^ 
Slänger upp en fin bil på den röda racebilen jag körde i lördags! :D 


RSS 2.0