Den blå ängen.

Var ett tag sedan jag var och tog kort på den fina blå ängen.. 
Men nu har jag äntligen fixat över de bilderna och redigerat de lite osv..
Så nu är det dags att lägga upp de tycker jag :) 
Själv är jag ganska så nöjd med de, och hoppas någon mer än jag tycker att de är fina! :) 


Natten är kommen.. :)

Nu är natten kommen och jag är snart hemma i Borensberg igen! Blev att åka från ena jobbet till det andra, och på andra jobbet flöt det på bra, dock inga svar.. Men vad ska man räkna med då det är skinande sol och hett, vem sitter hemma då?! :O Efter jobbet blev det att åka ner till Varamon och fota lite med Desse, bilder kommer :) Sen blev det att dra sig mot mamma, lämna bilen, spela yatzy och sen nu sitter jag på bussen :) Ska bli riktigt skönt att komma hem, sjukt trött! Är ganska sliten, och bara för att klaga så har jag huvudvärk, skoskavet blir bara värre och så börjar jag få tillbaka benhinneinflamation som jag haft tidigare ^^ Tur att vädret ska bli lite sämre så man kan vila och ta det lugnt inne :) Men nu är bussen nästan framme, så dags att sluta blogga! God natt! :)

Seg dag..

Än så länge har dagen gått sjukt långsamt.. Har suttit på utbildning hela dagen och lyssnat på allt möjligt, och det roliga är att halva tiden pratade han om en massa annat istället för det vi skulle prata om, vilket sög lite sådär! ^^ Vi får se hur bra det där känns när det väl är dags för att jobba helt.. ^^ Är sjukt seg och även hungrig, så ska slänga i mig mat när jag kommer hem! :p Blir en snabb sväng käk innan jag ska vidare till nästa jobb.. ^^ Efter jobbet ska jag träffa lilla Desse och ta lite fina foton, perfekt när solen typ är på väg ner, så hoppas på att bilderna blir så bra som jag vill att de ska bli :) Ska ju även beställa ett nytt objektiv till helgen typ, så får nog det nästa vecka :) Nu ska jag lyssna på lite musik och typ halvsova när jag ändå bara sitter på en buss ^^ Hörs kanske senare! :)

29 Juni.

Då är månaden snart slut, och halva veckan kvar innan det är helg! :)
Dagen idag ska spenderas på lite utbildning, sen blir det att åka och jobba lite!
Känns riktigt skönt att denna värme är tillbaka, dock sägs det att regnet snart ska komma tillbaka, så vi får passa på att vara ute nu medans det går! :) 
Dagen igår blev ju toppen, och jag hoppas på att den kan bli lika toppen idag också! :) 
Nu på morgonen ska jag åka med Linus till Jobbet, sen blir det att åka buss sista biten in till Linköping och Fota lite innan jag ska på Jobb utbildning ^
Men jag tror jag skriver mer senare idag, efter utbildningen, då jag sitter i den roliga bussen ^^ 
Hoppas ni får en kanonbra dag! :)



Jochen på Vattenskidor!

Här kommer ett kort bildinlägg från vattenskidorna igår!
Det är Jochen som är med på alla bilder :) 








Bara en sak till..

Äkta vänskap är något som man ska hålla fast vid, men jag känner att det finns en vänskap som kanske inte riktigt håller det måttet som gör att det är värt att hålla kvar i det.. För det första så ska man vara ärlig, för det andra så kan man säga saker som inte passar till mig istället för till andra Och det Tredje, man kan ju åtminstonde försöka göra det snyggt om man nu ändå måste ljuga^^ Fick en liten fin tankeställare idag.. ^^ Så vi får väl se hur länge det funkar, om nu personen kan göra något bra åt det ^^ Men tack till de riktiga vännerna som jag vet vart jag har :) En guld stjärna till Er! :) <3

28 Juni.

Efter att jag varit i Linköping blev det att åka till Motala, där jag åkte och kollade på nytt objektiv! 
Så för hoppningsvis så kommer jag köpa ett nytt inom kort! :) 
Sen så var jag hemma hos mamma hela eftermiddagen där och bara umgicks :)
Frammåt halv fem-fem kom Linus in och hämtade mig med båten nere i boren, så det blev att glassa på sjön i några timmar! 
Blev att fota Jochen som åkte vatten skidor också, så det kommer det att komma in bilder på här inom kort :) 
Riktigt fräckta bilder blev det! :) 
Nu blir det en liten film eller tv innan vi ska sova här, och imorgon blir det upp tidigt! :) 
Skriver mer imorgon! :) 


Motala nästa.

Har precis varit inne i Linköping på en liten intervju. Lite smått roligt sådär, och intressant! Så imorgon och på torsdag blir det lite utbildning.. Känns som att det kan bli roligt :) Just nu sitter jag på bussen på väg hem mot Motala, ska hem till mamma och fixa håret på henne :) Sen får vi se om man hittar någon rolig som vill åka och bada eller liknande :) Mer uppdatering kommer senare, och idag så sattsar vi på en toppen dag! :D

Josse och Tilda.

Här kommer en liten bildbomb från gårdagen som spenderades med Josse och Tilda! :)
Tänkte slänga in ett par bilder, superfina sommarbilder! ^
Bilder som vi tog då vi gick på skattjakt! :D 


På väg hem.

Nu så är jag på väg hem från Mjölby, där jag lekt lite med Josse och Tilda! :) Först blev det att bada i lagunen och efter det gjorde vi Mjölby osäkert! Haha! Tjejerna blev intresserade av geocaching, så det vara bara att börja köra Mjölby runt, vilket vi gjorde också. 10 cacher blev det och vi gick nästan en mil och mer där till! ^^ De Var mest chockade över att de gått precis förbi de flesta platserna utan att veta om alla cacher. :p Så nu är de helt inne i detta och vill bara springa runt mer och mer, men 10 på en dag var bra ändå :) På våran runda blev det en del kort på vägen, så de kommer väl upp här inom kort hoppas jag :) Har ju som sagt en del att lägga upp, men det är lite svårt när det är så fint väder, då vill jag ju bara va ute.. ^^ Får hoppas att jag får träffa tjejerna någon mer dag snart, så vi kan åka och cacha lite mer! :) Även om jag tagit typ alla här i närheten, så är det roligt ändå :) hehe Sen ska vi även ses någon gång snart för att ha en Photoshoot! :) Ser verkligen fram emot det! :p Får se om jag hinner uppdatera något med bilder i morgon eftermiddag, men är det fint väder så vill jag ju vara ute och fota! Så vi får se hur det går med den saken :) Tack tjejer för en riktigt rolig och mysig dag! :) <3 Puss på er mina bästa gullisar! (Josse förstår nog vad jag menar) haha :P

26 Juni.

Då var denna dag avklarad! 
Fick många fina bilder på den blå ängen, och även på en gul äng! :) 
Så det kommer det komma upp bilder på inom kort nu! 
Får vi hoppas iaf, hehe! 
Efter dagens jobb, blev det att åka ner till Linus pappa och äta grillat tillsammans med Familjen. 
Riktigt mysigt, och efter det blev det en sväng till Berg för att kolla lite på slussarna osv.. 
Har en del bilder från det också, så det blir nog många bildbomer här! :) 
Efter berg, blev det att åka och möta upp Cachgänget, för att ge sig på en lite mer avancerad cach.. ^^ 
Och lättare sagt än gjort så slängde sig alla i plurret och simmade! 
Haha, bilder kommer på det också kan jag lova! ^^ 
Riktigt roligt, och avsvalkande! 
Nu väl hemma så har vi ätit lite och ska göra oss redo för sängen! 
Ganska så trötter faktiskt.. 
Får se hur mycket jag hinner uppdatera imorgon, men det beror nog lite på vad som händer under dagen! 
Men vi hörs en sväng iaf, sov gott alla! :) 


Gistad.

Är nu ute i typ Gistad, utanför Linghem. Är med Linus på lite söndags jobb :) Han jobbar och jag fotar den fina naturen runt om, mest blommor men ändå :) Halva vägen hit har vi sätt ängar fulla av blå små söta blommor, och det är riktigt fint! Hoppas jag får en chans till att fota en sådan äng senare! :) Nu ska vi ut i skogen så Linus kan klättra lite stolp! ^^ skriver mer senare!

Tv kväll.

Dagen idag har varit riktigt slapp.. Kollat på tv och spelat minecraft hela dagen :) Roligt, men lite för slappt kanske ^^ Satt och redigerade lite bilder förut också, ni fick ju se tre bilder på den söta lilla blomman :) Och mer än så har jag inte hunnit idag :P Men kan ju vara skönt och göra absolut ingenting också! Just nu ligger jag i soffan och tittar på Disney Chanel, så tänkte ju att jag kunde slängs in ett litet blogg inlägg från mobilen :) Ligger också och funderar på om jag ska beställa ett nytt objektiv till kameran.. Är riktigt sugen, men vet inte om det är värt det.. Så får nog fundera vidare en stund till.. :) Börjar även bli lite små trött, så det får bli sängen snart här! Tar och uppdaterar mer imorgon! :)

Blommor.

Slänger upp tre bilder på en söt liten blomma! :) 
Det blir mycket blommor på bloggen, men vadå? 
Det är ju så fint! :) 

¨

Midsommar!

Då var det midsommar och vad har vi gjort idag? Jo, jag, Linus och Gustav, har varit ute i skogen och Cachat hela dagen.. Sjukt jobbigt med skogs teräng och att det började piss regna mitt i allt, men vadå? Vad ska man säga om svensk midsommar? ^^ Men det var roligt iaf :) Efter det blev det att grilla lite hemma, fick ta en engångs grill på balkongen, funkar ju det också :) Så det blev god mat och nu så sitter pojkarna och pratar datorer ^^ Fick en stund för att blogga då :) Aja, får se vad som händer mer ikväll, är Trötter så blir nog att sova snart :) Hoppas alla haft en fin midsommar! :)

Torsdag kväll.

Sådär, då var man hemma hos Linus igen :) Skönt att Komma hem och varva ner lite innan man ska sova.. Åkte hem till mamma förut, där det blev lite mat. Sen vidare mot maxi för lite jobb! Känner att 4h räcker gott och väl då man bara ska stå stilla ^^ Men det var lite roligare då det kom någon som man kände :) Efter det blev det hem till mamma igen, lämna bilen och spela lite spel, alltid lika mysigt :) Sen så åkte jag hem hit, och det är väl så min dag sett ut. Imorgon är det midsommar, och då händer det väl inget speciellt vad jag vet.. Men hoppas på att vi ska grilla lite iaf, alltid gott till midsommar :) Nae, nu ska jag nog sluta skriva och fixa lite för sängen, sjukt trött! :p Natti natt!

The Blue Flower.

Slänger in ett par bilder på en fin blå blomma! :) 
Våran kära landskapsblomma. 


Snart dags för bio! :)

Sitter nu och väntar på Linus som jobbar lite, sen blir det att åka mot bion! :) Ska nämligen på Förhandsvisning av filmen Hanna, som handlar om en tonårstjej som blivit uppfostrad till att mörda! ^^ Filmen verkar spännande, så det blir toppen! Sen har jag ju trevligt sällskap av Linus, Emelie och Charlie :) Så det ska bli super mysigt :) Blir nog mer uppdatering senare, får vi hoppas!

22 Juni.

Halloj där ute! :)
Igår blev det ju bara ett kort mobil inlägg, men så får det vara :P 
Blev att gå över till Susanne direkt efter att ha varit med Linus på jobbet, och där blev det lite mat och sen serier! :) 
Vi satt och kollade på Solsidan :) 
Blev ganska många avsnitt, men det är ju så bra! :P 
Idag blir det in till Motala en sväng, sen in till Linköping för intervju och bio! :) 
Har inte så mycket att säga just nu, men återkommer ju senare igen! :) 


Promenad.

Jag har inte hunnit blogga något idag! Men det är för att jag har varit så duktig och gått en lång Promenad idag! Gick ut vid 11 i förmiddags, tänkte ta en lagom lång promenad med Susanne och sen gå hem och fixa, men icke! :p Det blev en 4h lång promenad, på ca 1,5 mil! Gud så duktiga vi var som gick så långt, men Gud så ont i fötterna det gör.. ^^ Kommer inte kunna gå på en månad efter det där :p Direkt jag kom hem blev det att fixa lite matsäck för att sen följa med Linus på jobbet! Så just nu är jag i Skänninge och kollar då Linus fixar lite :) Börjar bli sjukt trött, men det får gå en stund till! Fick lite uppdatering nu iaf, mer kommer senare tror jag! :) Puss o kram!

Film time!

Då var det dags för lite mer film :) Susanne och Charlie kommer över och gör oss sällskap! :) Ska bli mysigt.. Blir att kolla på en små rolig film, och lite drama.. Hoppas den är bra, men det verkar som det :) Blev en ganska lång promenad förut, sen åkte jag med Linus på jobb. Så nu får man ta det lite lugnt och bara mysa ner sig! :) Skriver kanske mer senare, annars återkommer jag imorgon igen. Trevlig kväll! :)

20 Juni.

Hellu, och god middag! 
Dagen idag har spenderats i Soffan^^ 
Spelat, kollat tv och sen kollat runt lite här på nätet. 
Dagen har varit bra hittils, tills jag fick höra åskan precis.. HATAR ÅSKA! 
Hoppas på att Linus är hemma tidigt från jobbet, så slipper jag vara hemma ensam! :) 
Övrigt idag så ska jag redigera lite bilder och ta en promenad med Susanne om det inte börjar regna igen! ^^ 
När Linus är hemma, ska vi se om det blir lite klättring i trädet utanför ^

Grannens katt sitter nämligen fast högst upp i trädet, ca 18m upp!
Har suttit där sedan Lördags eftermiddag och den har bara klättrat högra och högra.. 
Den vågar sig verkligen inte ner =/ 
Så tycker jätte synd om katten som suttit där ute medans det piss regnat =/
Så hoppas vi får ner den senare, om den inte klättrar ner innan.. 

Nu blir det lite mer tv och redigering av bilder! 
Ha en toppen måndag! 


Börjar bli trött.

Det får bli ett kort kvälls inlägg! 
Har inte gjort något vettigt alls idag.. 
Spelat spel, sovit lite, ätit en pizza och kollat på en film. 
Kollade på Just go whit it, min låtsasfru^^ 
Riktigt rolig faktiskt, och så mysig!
Sen efter att vi kollat på den så har vi bara spelat..
Det spelet vi spelar är Minecraft, man typ hugger sten och lite så, sen bygger man sig ett hus ^
Roligt om man är fler, men det skulle suga att spela själv :P 
Det är så dagen har sett ut, och imorgon så finns det inte heller något planerat, så ska väl bara sova och sen kolla lite tv, söka lite jobb, kanske ta en promenad och bara njuta av att vara ledig, sen blogga också såklart! :) 
Slänger in en bild här också, så blir inlägget lite finare! 
Ska spela vidare, sen blir det sängen.
God natt alla där ute! 


Photoshoot med Jennifer, Del 2*

Här kommer att par till av de bilder jag tog igår! :)
Känns smidigare att ha de i två inlägg istället för ett långt! ^


19 Juni.

Kvällen igår blev mysig! 
Blev att åka och träffa Jennifer, vilket var trevligt som vanligt :) 
Blev att fota som ni redan har sätt, kommer mer bilder efter detta inlägg! 
Efter att ha varit hos Jennifer, åkte jag hem till Finaste Linus och fixade lite, sen somnade jag ganska så tidigt! ^
Men skönt det, sovit som en gris i natt! :) 
Dagen idag blir slapp, sitter just nu och fixar med lite bilder, sen ska jag försöka fixa så jag också kan spela! ^^ 
Linus spelar Minecraft och jag vill också spela det! :P 
Så dagen är så slapp den kan bli, och skönt är det.. 
Kommer nog uppdatera mer här senare igen.. 
Ha en toppen Söndag!


Photoshoot med Jennifer, Del 1*

Här kommer ett par fina bilder som jag tog på Jennifer igår! :) 
Dock blev det så många, så får nog ta och dela upp de i flera omgångar.
Så slänger väl in ett par här, så får jag ta resten i ett inlägg senare! 


Dagen än så länge.

Än så länge har allt varit totalt upp och ner.. Blev att åka till Linköping på förmiddagen, så Linus fick shoppa loss lite! :p Sen kom vi på kanten av varandra, suger.. Men nu är det bättre och han är ute och testar sina ny inköpta saker.. Nämligen klätter saker! :) Så han har det nog roligt uppe i skogen tillsammans med Crille. Själv sitter jag nu på bussen till Motala, för att sedan kidnappa mammas bil och åka till Mjölby en sväng! :) Ska träffa lilla Jennifer, fota och greja hade vi tänkt göra :) Men vi får väl se vad som händer :) Mysigt blir det iaf.. Skönt att bara åka och tänka lite för mig själv sådär.. Efter Mjölby blir det att åka tillbaka till mamma för att lämna bilen, sen blir det bussen till Borensberg :) Uppdaterar väl mer senare om hur dagen slutade.. Och gårkvällen kan vi väl nämna något om nu också :) Riktigt trevligt var det, träffade en old friend, sjukt saknad har hon varit, så det var bara mysigt! Sen gick vi ju ut på Hugos, där kära Gurkan från bigbrother var och festade! ^^ Många tyckte att det var kvällens höjdpunkt, men jag höll väl inte med riktigt :p Men roligt var det verkligen! :) Nu ska jag strax gå av bussen och ta en Promenix ner till mamma. Ha en bra lördag! :)

Kvällen.

Fredags kvällen kommer spenderas i Motala. Ska åka Hem till desse och hennes tjejkväll, får se hur länge man är där. Känns sådär att träffa folk idag, men vi får väl se hur det går :) Blir att åka hem till borensberg ikväll igen, skönt att åka dit och sova. <3 Kanske blir utgång ikväll, annars blir det nog att åka hem skapligt :) Har väl inte så mycket att säga, lagom trött idag, men det får gå ändå! Men aa nu är jag inne i Motala, ska ta och trängas med alla cyklister inne i stan här nu! :) Hoppas alla får en trevlig fredag! :D

Slappt.

Sitter hemma hos mamma, som vanligt och tar det lite lugnt :) Kollar just nu på lite tv, men ska nog snart åka hemåt en sväng för att fixa lite mer i lägenheten. ^^ Är sjukt trött idag också, vaknade tidigt i morse och hade svårt att somna om.. Men när jag väl somnade om, ville jag inte riktigt vakna när det väl var dags att gå upp :p Så får se om man råkar sova lite middag under dagen :) Blir att åka till Linus senare igen, sen får vi se om jag ska på tjejkväll eller annat äventyr i Linköping ikväll, har inte bestämt mig.. Annars blir det en skön hemma kväll med Film! :) Kommer mer uppdatering senare, ha en bra dag alla!

Flowers.

Ett par sommriga bilder på fina blommor! :) 
Har redigerat de lite och lagt till ramen, samt mitt namn! :) 


16 Juni.

Då säger vi grattis till min kära mamma igen! :) 
Dagen spenderades hemma hos henne, som ni redan vet! 
Det blev ju tårta och lite så, sen pizza efter det! 
Men nu har jag precis kommit hem efter att ha varit inne i Linköping på en intervju.
Det kändes riktigt bra, och jag hoppas på att det kommer gå vägen! :)
Annars så söker jag vidare, för att hitta något annat som känns bra och verkar roligt! 
Finns nog inte så mycket att säga om dagen, blir nog film eller spel ikväll tillsammans med Linus. <3
Hoppas ni andra också haft en riktigt bra dag! 


Dags för lite mat!

Sitter nu på Rimini tillsammans med mamma, Pontus, Hampus och Tina :) Beställt en kycklingtallrik, ska bli riktigt gott! :) Har ätit bullar och tårta så det räcker idag, så måste ha något vettigt i magen.. Sen blir det kanske en sväng i varamon och gå en promenad, kanske fota lite? :) Vid fem sen ska jag åka in till Linköping för en intervju, hoppas det är något bra där.. Skriver mer senare. :)

God morgon. :)

Det här med att åka buss gillar verkligen jag! :p Sitter just nu på bussen på väg in till Mamma i Motala :) Det blir lite kalas där idag, och om en timme kommer min bror och hans sambo hit också, så det är bra att vara där då :) Så den största delen av dagen kommer bestå av att vara där.. Sen blir det bussen till Linköping, ska på en intervju igen :) Och efter det blir det att åka till finaste igen :) <3 Uppdaterar mer senare istället, ska ta och lyssna på musik sista biten nu. Ha en bra dag alla :)

Mysdag! :)

Varit hemma hos mamma hela dagen, och bara tagit det lugnt typ! :) Blev god mat, spel och lite tv. Hem och städa, tippen och slänga skräp.. Sen gled jag runt lite i bilen, vilket var super skönt! :) Träffade lite vänner och pratade, sen blev det att åka hem till mamma igen. Just nu sitter jag på bussen, åker in i Borensberg nu. Ska hem till finaste och krypa ner i sängen! Just det, ska inte glömma att säga Grattis till min lilla bebis Zorro som blir 6år idag! <3 Mer uppdatering imorgon! Natti natt! :)

Grillning på G!

Då har vi startat Grillen, dags att fixa lite fint sommar käk! :) Riktigt gott ska det bli! Grillat kött, kroketter och beasås, kan inte bli bättre! Sitter nu hemma hos mamma, med lillebror och kollar på tv! Skönt att inte göra något direkt, men efter maten sen blir det att fixa hemma och åka till tippen tror jag! :p Har massa skit som jag behöver slänga, annars så får jag väl gömma de i förådet så länge :p Sen får vi väl se vad som händer mer idag, men något kul är det väl alltid :) Och senare idag så ska jag hem till hjärtat igen i fina Borensberg :) <3 Uppdaterar mer senare, tyvärr blir det inga bilder, då det inte funkar från mobilen :( Men men, uppdaterar ju iaf! :)

Sov dags!

Nu har jag gått och lagt mig i sängen.. Känner mig små seg, så då kan man lika gärna lägga sig :p Blev att redigera bilder och så hela kvällen. Tog även en promenad och fixade tvätten, duktig tjej! :) Så då kan man med gott samvete lägga sig mesans killarna spelar spel! :p Imorgon blir det upp skapligt, ska in till Motala och umgås med mamma! :) Sen blir det att städa lite hemma också, sen får vi se vad som händer :) Aja, säger god natt nu! Blir lite tv i mobilen sen sova! :)

Prästkrage.

Gillar att fota blommor, speciellt då bilderna blir så fina! :) 
Här är några på en favorit blomma, prästkragen! 
Ska se om man kan få fler fina bilder på den vackra blomman framöver här! :) 


Vattnet.

Var och fotade lite vid vattnet herrom dagen. 
Och då blev det lagom fräcka bilder då vi kastade i lite stenar! 
Så har redigerat de lite nu, så tänkte slänga upp ett par resultat här! :) 


The Lonley Island feat. Justin Timberlake - Motherlover

Haha, denna låt är bara för skön! ;D 
Det var Linus som visade den för mig, och nu så sitter den fast, riktigt fräck! ^


14 Juni.

Sitter just nu och redigerar lite bilder.. 
Har tagit en del på senaste tiden, så är dags att göra något åt det :) 
Och idag har jag ju inte gjort något direkt, så jag har ju haft tid till att pyssla med det! 
Håller på lite med tvätten samtidigt nu, och ska ta disken snart :) 
Lite nytta måste man ju göra också, hehe.
Igår gjorde jag lite egen nytta, köpte nämligen nya sommar skor! 
Har ju bara gått i Converse hela våren och tills nu, så det var verkligen dags för ett par skor! :P 
Tänkte lägga in två bilder hur de nya skorna ser ut! :) 
Sen kommer det väl fler inlägg idag, med lite bilder och musik tror jag. 
Känner mig duktig på det där med att blogga nu ^
Tummen upp här! :D 
Men nu är det dags att fixa disken, snart tillbaka här igen! :) 


Ett års kalas.

I Lördags var jag ju på ett års kalas.
Linus syster fyllde ju ett då, och så blev det lite grillparty på kvällen också! :) 
Så här kommer några bilder på hur det såg ut. 
Riktigt trevligt var det iaf! :) 

Det blev ett par bilder från festen iaf, finns många fler, men orkar inte ladda upp alla! :P 
Hade som sagt jätte roligt och allt folk var mer än trevligt! :P 

Chris Medina - What Are Words.

Fick bli en låt till på Bloggen idag! 
Denna låt hörde jag för länge sedan, men nu tänkte jag slänga in den här också! :) 
Detta är verkligen äkta kärlek, och låten är verkligen fin! <3
Ta vara på den kärlek som finns, och håll den nära hjärtat! 



The Lonley Island feat. Micael Bolton - Jack Sparrow.

Denna låt är något som fastnat i huvudet! :P 
Dock gillar jag den, riktigt skön faktiskt, haha! 
Vi får väl se om någon annan gillar den, men jag tycker iaf att den är bra! :D 


Bergsklättring.

Här kommer ett par bilder från dagens äventyr.
Någon på mig, Linus, Chrille och Ida, även Lasse hamnade kanske med på något hörn.
Riktigt roligt var det kan jag iaf säga! :)


Dags för nya äventyr!

Då var det dags att ge sig av ut på nya äventyr! Och idag blir det lite bergeklättring! :) Ska ut och klättre med Linus, och till våran hjälp har vi Chrille med oss, som är väldigt duktig på sin sak! :) Så det ska bli riktigt roligt, sen får vi se hur det slutar! ^^ Hoppas på att få några bra bilder iaf! :) Sen kan jag nämna lite om gårdagen.. Det var verkligen roligt, mysigt och jätte trevligt! Folk överallt och supergod mat! :D Så det var verkligen en lyckad fest måste jag säga! :D Men mer om det senare, bilder Konmer även laddas upp! Nu ska man fixa det sista och bege sig utåt för dagens äventyr!

Solnedgången.

Blir att slänga in 3 bilder på solnedgången som jag tog herrom kvällen! :) 
Riktigt nice blev det, och jag är nöjd iaf! :)


Frida's Student!

Här kommer några bilder på Frida och de andra som var på hennes Student! :)
Får väl skriva under alla bilder vem det är på bilden! ^^ 
Blir fint det här! :) 

Frida till höger, och en kompis till vänster! :) 
Alla lyckliga studenter! 
Emma, och sen kusinen Frida.
Emelie, Susanne, Frida, Julia, Emil och Vicke.
Emil, Grata (Linus mormor) och Frida.
Julia, Emelie, Frida och Susanne.
Frida och hennes Röda Ferarri! :)
Denna bild får avsluta Studentinlägget! :)


Halmstad.

Sitter nu i bilen på vägen hem från Halmstad.. Varit där tillsammans med Linus familj + släkt för att fira hans kusin Frida på hennes student! :D Super mysigt var det, och verkligen trevligt! Så imorgon kommer det nog in en del bilder, hoppas vi på iaf! :) Men som sagt, det var riktigt roligt! Stannade och tog ett par cacher på vägen ner, och även nu på vägen hem ^^ Så har nu kommit upp i minst 700 cacher! Känner mig duktig som tagit så många på ett år! :p haha Ska sattsa på många fina äventyr nu i sommar! Och för att byta ämne så startade Linus precis världens sämsta musik! Gammal och rolig, så de i baksätet började as garva! ;D Känner att detta kommer bli en rolig hem resa, bara jag får lite mer mat! :D Ne, dags att lägga ner mobilen och se på vägen! Kommer bli åksjuk annars.

9 Juni.

Som ni ser så blir det många små onödiga mobilinlägg, men bättre det än inget alls! :) 
Kommer lägga in fler bilder snart, antingen ikväll, eller till helgen.. 
Och imorgon kommer jag nog inte ens kunna blogga, för då ska vi ner till Halmstad och fira Frida på hennes Student! :D 
Sen blir det lite Caching på vägen dit, så det är lite full fart imorgon! :) 
Kommer även fota lite från hennes kalas hemma, så får hoppas att det blir bra bilder! :) 
Får ju inte med utspringet eftersom vi inte är där så tidigt =/ 
Men det blir bilder iaf! 
Sen har jag en del nya bilder också, så fram över ska jag försöka sattsa en del på bild inlägg!
Men tillbaka till dagen!
Var ute och tog en cach nyss, en FTF tillsammans med hela killgänget!
Dock så var det att åka båt ut till Cachen och så slutade det med pissregn på vägen ut, så blöt upp över öronen var jag! ^^
Men roligt var det!
Och innan det så har det varit städning av lägenheten i Motala, och sen tvättning hemma hos Linus! ^
Så nu är det dags att slappa ner sig med lite gott i soffan och kolla på Barnprogram! :D


Sara.

Här kommer ett par bilder på Sara som jag tog igår då vi var nere i varamon en sväng! :)
Riktigt fina och somriga bilder! :) 
Alla foton är tagna av mig, och inte redigerade!


Uppe med tuppen.

Inte riktigt men nästan iaf! :) Vaknade ett par gånger då Linus gick upp, sen vaknade jag då han skulle åka och då han råkade glömma något och kom tillbaka :P Så det har inte blivit mycket sovande nu på morgonen, men det gör inget, ska ju ändå in till Motala snart! :) Blir att träffa mamma en sväng, städa lägenheten och även träffa Jonna! :) <3 Sen kanske Jennifer kommer in en sväng, vore ju trevligt! :) Men vi får se hur det blir med det.. Ska tillbaka till Linus skapligt, så jag kan hjälpa till med tvätten :) Och lite mer fix i lägenheten :) Det är väl typ lite så dagen kommer att se ut, fler inlägg får ni när jag sitter vid en dator :) Ha en bra dag! :)

Godkväll.

Sitter på bussen hem till Linus, ska bli skönt och lägga sig för att sova typ direkt Har ont i magen för tillfället och det suger =\ Hoppas att det går över tills imorgon.. Idag har det även varit en speciell dag, firar ett år med Linus. <3 Vi har ju inte gjort något direkt åt dagen, för vi har varit på varsit håll, så fira får vi göra någon annan dag! :) Ska bli skönt att få lägga sig och krama om honom innan man somnar! :) Kommer uppdatera mer imorgon, blir även ett bild inlägg om jag hinner redigera bilderna eller så, på morgonen! :) Nu svänger bussen in i Borensberg, så det är bäst att sluta skriva :) Natti natt! :)

Linköping.

God förmiddag alla glada.. Just nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, ca 20 min kvar och lite till.. Är nämnligen i Linköping just nu och ska åka in mot Motala. Har varit på en kort intervju här i stan, så det blir en del buss åkande.. På vägen in fick jag sällskap sv lilla Emma, trevligt det :) Men nu på vägen till Motala är det väl musik som gäller! Har hittat några nya låtar som jag gillar, ska försöka lägga in de här på bloggen snart! :) Måste bara komma ihåg det ^^ Så vi kan ju hoppas på att någon låt kommer in ikväll! :) Kommer blogga mer ikväll när jag kommit hem från jobbet. Funderar på att fota lite idag också, så får se om någon har tid och lust att vara med en sväng för att göra det :) Suger att gå ut själv och bara fota blommor eller liknande ^^ Visst att det är roligt, men i längden känns det så segt.. Men fint blir det ju alltid iaf :) Vi får se om jag skriver något mer innan jobbet, annars hörs vi efter det! :) Ha en toppen dag i det fina vädret!

Trötter.

Sitter nu på bussen hem till Borensberg och Linus efter att ha jobbat.. Och jag kan säga att alla fick panik.. Det suger att sitta vid fönstret och se alla blixtar och sen höra dundret.. Lagom smått panik fick vi emellanåt, men vi överlevde., Blixten slog typ ner precis utanför jobbet, lamporna blinkade och det började spraka i telfonen.. Så säger nu att det är jäkligt skönt att snart vara hemma och få slappna av lite! :) Imorgon är en ny dag och då hoppas vi på finare väder! :) Skriver mer imorgon, dags att gå av bussen nu. Natti natti alla! :)

Hot, hot och ännu mer hot*

Fattar inte hur det kan vara så varmt och kvavt att man klibbar ju ihop ute nu ^^ visst det är skönt med värme, men gärna att det fläcktar lite kallt och skönt också! :) Har iaf överlevt resan från Borensberg ner till mamma, så nu sitter jag här och slappar med en kall dricka! Blir att spela lite yatzy med mamma och sen äta något, efter det blir det att dra sig mot jobbet. ^^ Och efter jobbet blir det att åka hem till fina lilla Linus igen :) <3 Men nu ska jag dö vidare lite :)

En färg.

Har suttit och redigerat lite bilder, så här kommer några av de! :)
En färgad fläck mitt i bilden, sen är de svart vita! :) 
Gillar några av de bättre än några andra, men så är det alltid! 


7 Juni.

Usch, tycker att det blir så fult då man bloggar från mobilen! 
Men det är riktigt skönt att man inte behöver ta sig till en dator med internet för att kunna blogga! :P 
Så ska försöka få in lite bilder här, så att bloggen ser lite finare ut! :) 
Men men, idag så är jag död! 
Känns i hela kroppen att man var ute igår och sprang i skogen typ! :P
Blev ju mer än en mil igår, så idag får man faktiskt vara slapp och typ dö en stund eller två! :) 
Snart blir det att ta bussen in till Motala för att åka till mamma, sen vidare till Jobbet! 
Dock suger det att det regnade nyss och att det åskade en massa i natt.. 
Det blixtrade så jag vet inte vad och dundrade! =/
Men som tur var kröp Linus lite närmare så att jag kunde somna om, hatar verkligen åska! 
Så blir det åska på jobbet ikväll, kommer jag dö av panik! :P 
Aja, kommer mer uppdatering sernare! 


Sanctum.

Har precis kollat på sanctum, en riktigt bra film faktiskt :) Dock lite sorglig så jag grät en liten skvätt mitt i ^^ Men det var riktigt skönt att kolla på en som är intressant, lyckades hålla mig vaken! :) Filmen var ju även verklighets baserad så det gjorde den ännu bättre med riktiga känslor, verkligen se värd! Dagen idag har varit riktigt jobbig, gått mer än en mil ute i skogen, och dess jobbiga terräng.. Suger att springa fram och tillbaka i skogen, snubbla på stock och sten.. Men ändå lyckades vi med att ta 41st cacher! Men nu är jag så sjukt trött så kommer dö när dom helst i soffan.. ^^ Sä imorgon lär jag ha väldens träningsvärk kan jag lova :p Ne, lite mer tv och sen sängen! Natti natt! :)

Full fart!

Morgonen har varit lite stressig, kort tid och mycket som ska göras.. Men nu är vi klara och är på väg för dagens caching! :) Och klockan är ju ändå bara 06.17 nu ^^ Kudden vore väldigt skön att krama just nu men tyvärr, får bli senare! Så nu kommer jag skogen, hej hopp!

God natt.

Nu har jag gjort mig i ordning och fixat för sängen :) Skulle kollat på film, men det blev att åka ut och cacha en sväng.. Det kom ut ett par nya utanför Borensberg precis så det var bara att slänga sig i bilen och åka! :) Som tur var hade ju ingen annan hunnit dit ännu, så av de fyra som kom ut var vi FTF (first to finde) på alla :) Små roligt sådär att man kan vara först till att hitta de! Men nu är kl redan efter tolv och det är Sovdags.. Ska upp tidigt imorgon och åka iväg för en caching runda tillsammans med Linus och två andra :) Klockan kommer nog ställas på lite efter fem, så det blir inte mycket till sömn ^^ Så vi säger godnatt nu, puss o kram! :)

Mobil bloggning.

Då ska vi se om jag kan blogga lite från mobilen.. Dock blir det ju inte alls lika snyggt som från datorn, men det får väl gå ändå.. Vill ju bli bättre på att blogga, så får väl ta den enkla lösningen även om det inte blir lila fint ^^ Har iaf precis varit och ätit lite grillat hos Linus pappa och de, så nu blir det slappt framför tvn eller tv spelet :) Hoppas ni andra har haft en kanon Söndag! :)

Nytt och fint.

Kände att jag inte var riktigt nöjd med min förra Header, så det blev att byta till en simpel bild istället :) 
Känns bättre och att den är mer levande nu! :) 
Så får se hur länge jag har denna, vill ju göra en header som känns personlig... ^
Aja så är det med den saken, tycker iaf att bilden är fin :) 

4 Juni.

Dags att röra sig utåt igen.. 
Denna dag är det full fart i! 
Varit ute och åkt båt, badat osv redan. 
Superskönt verkligen, önskade att man kunde legat där hela dagen! :) 
Men det blev hem, byta om och snart iväg till Linköping för lite Caching och Mat! :D 
Så då blir det att vara ute ännu mer i solen och kämpa med brännan! 
Ska bli som en pepparkaka i sommar! :) 
Men nu är det väl bäst att plocka ihop det man behöver ha med sig för kvällen! :)

En dag på sjön.

Dagen idag har spenderats ute på Sjön! 
Och gud så skönt det är att bara ligga där ute och gunga! :)
Blev även att åka lite ring efter båten och att bada vanligt med!
Var ute med Linus och Susanne, men vi träffade även Jochen, Hanna och Johan! 
Fick ett par fina bilder på Jochen då han skulle hoppa i från båten^


Luftgevär.

Igår var jag i Finspång och grillade hos Bror och Tina.
Så då blev det lite lekar och sådär. 
Men här är några bilder från när vi sköt Luftgevär! :) 


Choklad muffins!

I Torsdags så var jag över hos Susanne och då fick vi för oss att vi skulle baka! :)
Så det slutade med lite Muffins! 
Från början till slut, och de blev faktiskt goda :) 


2 Juni.

Då var det ju ny månad, och igår hade jag inte tid att blogga!
Men så blir det ju som sagt ibland! 
Och idag så har jag varit med Linus på Jobbet och fotat :)
Sen belv det att åka hem och gå en promenad med Sue och efter det blev det fixa lite käk och baka! 
Bilder på Bakningen kommer inom kort :)
Så nu har jag iaf satt mig i sängen, killarna spelar lite tv spel och snart är det läggdags! 
Imorgon blir en lång dag, men skönt att vara ledig iaf! :)
Så uppdaterar troligen mer imorgon, vi får iaf hoppas på det! 
Sov sött alla! 


RSS 2.0